Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ballantines w cenie wyborowej

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• rp74
    Warszawa, Puławska 22, Ballantines
    rp74
    Sklep Ballantines w Warszawie przy Puławskiej 22 wprowadził do oferty piwa angielskie. Zajrzałem tam dziś, na razie niestety mają tylko dwa rodzaje - Fuller's London Pride i Organic Honey Dew, również Fullersa. Panie zapewniły, że wkrótce oferta się poszerzy. Zobaczymy.
    2011-03-15, 15:06
  • zAjkA
    Promocja Łomży Wyborowej
    zAjkA
    W sklepach objętych promocją do 4 butli Wyborowej dają breloczek, do 6 kufel zaś do 10 firmową koszulkę. Promocja zauważona w Augustowie.
    2006-07-21, 15:07
  • żąleną
    Scenka rodzajowa z McDonalda
    żąleną
    W Magazynie Wyborowej z zeszłego czwartku (nigdy nie przyzwyczaję się do tej nowej debilnej nazwy) rozmowy z klientami McDonalda w Lesznie. Mówi Aneta (lat 20) z Grodziska Wielkopolskiego:

U nas nie ma takich fajnych miejsc. A my jesteśmy bardzo rozrywkowe. A tu można i smacznie...
    Tak
    15,63%
    5
    Nie
    59,38%
    19
    Mam nawet bardziej, niż oryginalny, bo w promocji i z czterema paskami zamiast trzech
    25,00%
    8
    2002-12-11, 16:27
  • leona
    Wielka Trójka czy Parszywa Piątka?
    leona
    Tradycyjne wakacyjne wojaże skłoniły mnie do refleksji, że w Polsce mamy do czynienia, nie z wielką trójką ale z parszywą piątką, polskiego przemysłu browarniczego.
    Co skłoniło mnie do zrównania przykładowej, przebrzydłej KP z RU czy Perłą? Nie miliony hektolitrów ale podejście...
    2010-08-23, 21:41
  • Livres
    Promocja Fuller's w Warszawie - szklanka nonic
    Livres
    Od soboty w warszawskich sklepach Ballantine's przy zakupie 4 dowolnych piw Fuller's szklanka nonic w prezencie. Szczegóły i adresy sklepów: http://www.sklep-ballantines.pl/blog...i-szklanka.jpg

Na Kruczej do wyboru London Pride, London Porter, ESB i IPA...
    2012-06-18, 22:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...