BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2007-03-22, 12:02.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Właściwie powinnam wpisać się wczoraj, ale co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz miał 2 dni wolnego (czy jakoś tak)...
Wczoraj mój firmowy komputer został przeinstalowany po irlandzku.
MASAKRA! Prawie wszystko poblokowane. Profil może mieć maksymalnie 20MB (nie popełniłam literówki), nie można nawet sobie zmienić koloru pulpitu. Żeby ekran nie świecił do mnie na niebiesko, zrobiłam sobie pliczek graficzny 1x1 pikseli z czarnym wypełnieniem i sobie go rozciągam na cały ekran Irfanem.
Po prostu cudownie!
Wczoraj mój firmowy komputer został przeinstalowany po irlandzku.
MASAKRA! Prawie wszystko poblokowane. Profil może mieć maksymalnie 20MB (nie popełniłam literówki).
Pozytyw jedyny tego tygodnia, że dzisiaj podatek mi zwrócili (na konto, więc bez żadnych potrąceń) - starczy na rachunek telefoniczno-internetowy. Kurka, od pewnego czasu zarabiam co roku coraz mniej...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Zrób sobie przerwę na piwo, może pomoże
Nie mam kiedy - od jakiegoś czasu wracam późno i padam na pysk, a najczęściej muszę jeszcze popracować przed kompem do rana. A z kolei przed robotą i zajęciami nie spożywam alkoholu.
Ps. Spokojnie, w kwietniu będę spędzać więcej czasu w domu, to zdegustuję i opiszę Twą przesyłkę.
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
w zależności od potrzeb proponuję każdy weekend kwietnia.... maja.... aż do upadłego
To odpada - ja wszelkiego rodzaju produktywność przejawiam (lub staram się przejawiać) wprost proporcjonalnie do normalnych (?) ludzi = odpada picie alkoholu wieczorami, nocami, w weekendy (p. post do e-prezesa).
Kurka, właśnie kazałam potencjalnemu zleceniodawcy dostarczyć mi robotę najpóźniej o 10:00 rano - odpowiedzi brak, ale odebrał moją wiadomość. Że ludzie o tej porze nie śpią...
A byłbym zapomniał. Moja nielubiana firma ma zostać ukarana przez UKE za to, że zlikwidowała limity transferu neostrady. Jeżeli to prawda to ja już nic nie rozumiem...
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-03-23, 23:38.
Aromat - po otwarciu puszki nuty żywiczne, cytrusowe i nieznacznie owoce tropikalne. Po przelaniu głównie tropikalne mango
Piana - wysoka, średnia trwałość z długim kożuszkiem...
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
Na wstępie chciałbym się przywitać. Jestem amatorem, robię pierwsze piwko lager z brewkita. Potrzebuje pomocy. Zrobiłem swoje pierwsze piwko, początkowe Blg 12, fermentacja 18 stopni, a teraz od kilku dni w 23. Wczoraj 5.01 mija dwa tygodnie. Blg stanęło od kilku dni na 4. Według kalkulatora...
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Sobíňov to mała wioska oddalona o niecałe trzy kilometry od Ždírec nad Doubravou. I właśnie z tej miejscowości na miejsce najwygodniej będzie podjechać pociągiem.
Oczywiście jeździ tam również i autobus, ale w weekendy kursuje dużo rzadziej niż wspomniany pociąg, a i jego...
Comment