Nasze piwne ryjki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Audi
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
    ...3. Zdjęcia Cyborga ogólnie mogą służyć do straszenia nowych Forumowiczów, niegrzecznych dzieci ...
    hmm, Bartek się Ciebie nie wystraszył, nawet powiedział że .............

Leave a comment:

• cyborg_marcel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    I tak oto znalazłem sposób, aby prześcignąć konkurencję w kolekcjonowaniu architektury
    1. Może ktoś inny zamieściłby już swoje zdjęcie - postów merytorycznych coraz mniej w tym temacie
    2. Zawsze mogę sobie zrobić jeszcze ciekawsze zdjęcia i nie dam się przekupić

Ps. Osoby zainteresowane limitowaną wersją moich etykiet uprzejmie proszone są o niepodskakiwanie! <= szantaż emocjonalny, wiem.

Leave a comment:

• arcy
    replied
    I tak oto znalazłem sposób, aby prześcignąć konkurencję w kolekcjonowaniu architektury

Leave a comment:

• Twilight_Alehouse
    replied
    Adamie, Twoja propozycja może zaowocować przesłaniem zdjęć drogą mailową.
    Ech, brzmi kusząco. Chyba rozejrzę się wśród starych i zakurzonych wafli czy nie ma czegoś architektonicznego

Leave a comment:

• Ark
    replied
    Rozszyfrowałeś mnie

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
    Chodzą słuchy, iz kota ja pożarłem
    To by sie nawet zgadzało. Najpierw zeżarłeś kota, a potem się ogoliłeś żeby zmylić pościg TOnZ

Leave a comment:

• Ark
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
    Cyborgu ten kotek ze zdjęcia to on żyje jeszcze ?? bo wygląda to jak byś się na niego czaiła jak ten Alf z melamk co nie lubił kotów, czy nawet lubił ale jeść
    Chodzą słuchy, iz kota ja pożarłem
    Aczkolwiek może być i tak, że nawiał po bliskim kontakcie z Cyborgiem

Leave a comment:

• adam16
    replied
    Skoro nie udało mi się nakłonić Cyborga do skosztowania utopenca (ani nawet cebulki), to nie sądzę aby koty w jej towarzystwie musiały unikać posiłków

Adamie, Twoja propozycja może zaowocować przesłaniem zdjęć drogą mailową. Ale za umieszczenie na forum to trzeba by przebić potencjalną ofertę Cyborga, a to będzie truuudne
    Cóż jakby się zastanowić to moje etykiety, jedna w jedną zawierają motyw architektoniczny . I zawsze zawierać będą. Bo to w końcu element logo browaru Hajduki . Ale ostatecznie dogadamy się na maila. Tylko co na to nasza Cyborg?

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Skoro nie udało mi się nakłonić Cyborga do skosztowania utopenca (ani nawet cebulki), to nie sądzę aby koty w jej towarzystwie musiały unikać posiłków

Adamie, Twoja propozycja może zaowocować przesłaniem zdjęć drogą mailową. Ale za umieszczenie na forum to trzeba by przebić potencjalną ofertę Cyborga, a to będzie truuudne
    Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2005-08-04, 21:31.

Leave a comment:

• adam16
    replied
    1. Alf pochodził z Melmak.
    2. Kotek zaginął w akcji, ale Cyborg był wtedy w Żywcu.
    3. Zdjęcia Cyborga ogólnie mogą służyć do straszenia nowych Forumowiczów, niegrzecznych dzieci albo alkoholików.
    4. Howgh.
    No Cyborg zdecydowanie nie wygląda na przedstawiciela rasy zamieszkującej Melmak. Alf był ostatni. No i nie błyszczał tak opancerzeniem jak Cyborg. Więc teoria pochodzenioa Cyborga z Melmaku upada na całej linii.
    Choć z drugiej strony, wróble ćwierkają, że Cyborg lubi koty. Choć o ewentualnej konsumpcji nie donoszą.
    Nie przekonuje mnie też teoria o straszeniu Cyborgiem.
    Howgh

Leave a comment:

• cyborg_marcel
    replied
    1. Alf pochodził z Melmak.
    2. Kotek zaginął w akcji, ale Cyborg był wtedy w Żywcu.
    3. Zdjęcia Cyborga ogólnie mogą służyć do straszenia nowych Forumowiczów, niegrzecznych dzieci albo alkoholików.
    4. Howgh.

Leave a comment:

• adam16
    replied
    Z tym pytaniem należałoby się także zwrócić do szczęśliwego posiadacza filmu. Najlepiej byłoby zwrócić się niejako przy okazji także z propozycją korupcyjną
    A etykiety z motywem chcesz? :P

Leave a comment:

• arcy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
    a mozesz pozwolic aby sami forumowicze to ocenili czy Cyborg z melonem nie jest godnym uwagi?
    Z tym pytaniem należałoby się także zwrócić do szczęśliwego posiadacza filmu. Najlepiej byłoby zwrócić się niejako przy okazji także z propozycją korupcyjną

Leave a comment:

• Audi
    replied
    No to zanim Arcy coś kompromitującego zamieści...
    Cyborgu ten kotek ze zdjęcia to on żyje jeszcze ?? bo wygląda to jak byś się na niego czaiła jak ten Alf z melamk co nie lubił kotów, czy nawet lubił ale jeść

Leave a comment:

• becik
    replied
    To był zwykły melon ze sklepu (a właściwie z lodówki) w towarzystwie niewyspanego Cyborga = nic godnego uwagi i tylu niemerytorycznych postów
    a mozesz pozwolic aby sami forumowicze to ocenili czy Cyborg z melonem nie jest godnym uwagi?

Leave a comment: