Nasze piwne ryjki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kangurpl
    replied
    Wygląda mi to bardziej na myjnie kegów.
    Ale czy nie jest to browar w Bydgoszczy?

Leave a comment:

• Maremali
    replied
    Dla tych, którzy mieli okazję mnie poznać ale tylko korespondencyjnie zamieszczam moją podobiznę.
    A do wszystkich forumowiczów pytanko jakiego browaru piwko leją do tych kegów.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    maleństwo napisał(a)
    Teraz już wiem. Ale myślę, że jak poznam osobiście większość forumowiczów to wtedy już nie będzie dla mnie żadnych tajemnic. hihihi!
    jeśli będą miały miejsce coroczne giełdy styczniowa w Warszawie i lutowa w Krakowie będziesz miała takową okazję

Leave a comment:

• maleństwo
    replied
    Ahumba napisał(a)
    To Ty nie wiesz że ciepły leszek zsokiem do tego z puszki to "ulubiony" napój większości forumowiczów??????
    Teraz już wiem. Ale myślę, że jak poznam osobiście większość forumowiczów to wtedy już nie będzie dla mnie żadnych tajemnic. hihihi!

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    maleństwo napisał(a)
    W tym piwie w ogóle nie było soku. Ja nie lubię piwa z sokiem! Łeeeeee. (co Wy z tym sokiem???)
    To Ty nie wiesz że ciepły leszek zsokiem do tego z puszki to "ulubiony" napój większości forumowiczów??????

Leave a comment:

• maleństwo
    replied
    grzech napisał(a)
    Czyli z sokiem był Pilsner, a nie Lech ?
    W tym piwie w ogóle nie było soku. Ja nie lubię piwa z sokiem! Łeeeeee. (co Wy z tym sokiem???)

Leave a comment:

• grzech
    replied
    maleństwo napisał(a)
    To jest tylko szklanka Lecha. A w środku Pilsner Urquell. Tak przynajmniej twierdziła barmanka.
    Czyli z sokiem był Pilsner, a nie Lech ?

Leave a comment:

• celt_birofil
    replied
    maleństwo napisał(a)
    To jest tylko szklanka Lecha. A w środku Pilsner Urquell. Tak przynajmniej twierdziła barmanka.
    "Nie wierz nigdy barmance, dobrą radę Ci dam"

Leave a comment:

• maleństwo
    replied
    nikita_banita napisał(a)
    OK - jest sobie Lech, ale... gdzie puszka, gdzie słomka! Toż to wbrew tradycji!

Leave a comment:

• jerzy
    replied
    Z pewnością - nie widzisz jaki ciemny jest ten roztwór w szklance?

Leave a comment:

• Pogoniarz
    replied
    nikita_banita napisał(a)
    Sok myślisz juz wlany?

Leave a comment:

• nikita_banita
    replied

Leave a comment:

• maleństwo
    replied
    Jeszcze raz mój piwny ryjek.
    Attached Files

Leave a comment:

• maleństwo
    replied
    Pudlarz napisał(a)
    Niestety nie, przez kilka lat parałem się rzeźbą w drewnie, ale aż tak zdolny to nie jestem. Te piękne płaskorzeźby składają sią na wystrój wnętrza baru w hotelu "Hubert" w Gerlachovie na Słowacji.
    A ja myślę, że Pudlarz dałby radę coś takiego zrobić.

Leave a comment:

• Pudlarz
    replied
    Niestety nie, przez kilka lat parałem się rzeźbą w drewnie, ale aż tak zdolny to nie jestem. Te piękne płaskorzeźby składają sią na wystrój wnętrza baru w hotelu "Hubert" w Gerlachovie na Słowacji.

Leave a comment: