2331, 17 goli
Metoda Becika jest nad wyraz skuteczna - poszedłem, zapaliłem i zwyciężyłem. Żeby było śmieszniej, najgorzej mi idzie, gdy nie ma muru...
Wujcio_Shaggy napisał(a) 2331, 17 goli
Metoda Becika jest nad wyraz skuteczna - poszedłem, zapaliłem i zwyciężyłem. Żeby było śmieszniej, najgorzej mi idzie, gdy nie ma muru...
Wal tuż obok bramkarza.Byle nie w przeciwległy róg.
Mała poprawka do mojej wcześniejszej wypowiedzi, bramki strzelone przeze mnie miały miejsce zanim nacisnąłem opcję Start Dopiero po ujrzeniu rzeczywistego placu boju zorientowałem się iż mój wynik jest mało znaczący.
To jest oszustwo!!!
Wcześniej trenowałem na służbowym kompie, a teraz spróbowałem w domu (na sprzęcie o klasę niższym) i udało mi się przez 3 minuty oddać zaledwie 13 strzałów (w pracy 25), 1335 pkt. Widać, że wynik gry jest uzależniony od sprzętu, co uniemożliwia sportową rywalizację
A może tak byśmy podawali ilość oddanych w sumie strzałów, co dałoby możliwość porównania wyników? Bo opisanie typu procka, ilości RAMu i karty graficznej raczej jest zbyt skomplikowane...
Ekstrakt 11.5*, alko 4.7%
W składzie między innymi: płatki ryżowe, herbata Genmaicha 0,1% (zielona herbata, prażony ryż), bezpośrednio tłoczony sok z imbiru i bezpośrednio tłoczony sok z cytryny
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - niewiele....
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
Bojnice są miastem, gdzie ruch turystyczny trwa intensywnie cały rok.
Powodem jest bajkowo wyglądającą pałac, do którego przyjeżdżają tabuny turystów.
Wobec tego, aż się prosiło o umiejscowienie tam browaru restauracyjnego.
Użgorod wraz z Mukaczewem, to chyba najciekawsze miasta Zakarpacia.
W jednym jak i drugim mieście są zamki, natomiast atutem Użgorodu jest raczej jego wielokulturowość.
Chyba nigdzie indziej na Zakarpaciu nie ma takiego miksta etnicznego.
Granica ze Słowacją prawie na skraju...
Comment