Prywata

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

Prywata

Może to taka mała prywata. Otóż mam nowy nr telefonu. Jeżeli ktoś uważa że taki nr może się kiedyś przydać, niech da znać na pw. Parę osób poinformowałem o zmianie, ale na pewno nie wszystkich zainteresowanych. Pominięci nie będą mieli , mam nadzieję, pretensji. Po prostu przypomnijcie się
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 01:37
  • Mason
    Materiały o historii porteru
    Mason
    Powoli, słowo po słowie powstaje książka mojego autorstwa o porterze bałtyckim. Jednym z rozdziałów będzie oczywiście historia, zahaczająca o genezę porteru jako takiego w Londynie, jego sukces eksportowy i dalsze losy w krajach basenu Morza Bałtyckiego. Od pierwszych porterów warzonych...
    2024-02-11, 19:12
  • dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 01:42
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Czornomorska 19, Pivovarnia Port Royal.
    bastion
    Urządzić mikrus na głównej plaży w Odessie, to świetny pomysł. Oczyma wyobraźni widać tłumy spragnionych plażowiczów przelewające się prze lokal. Rozmiar lokalu w takim razie też musi być odpowiedni no i oczywiście ceny, bo w takim miejscu...
    Akurat w tym przypadku nie wszystko...
    2021-04-27, 22:43
  • Padraig
    Oddam butelki. Warszawa. Bez etykiet i z et.
    Padraig
    Witam!

Jako, że to mój pierwszy post na tym zacnym portalu, więc wypada się przedstawić. Jako coraz bardziej ciekawski piwosz, już od paru miesięcy zaglądałem na te strony, by poczytać coś ciekawego w związku z wiadomym napojem. Teraz wynikła u mnie taka sytuacja, iż należało...
    2018-05-05, 16:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...