Browar.pl a spożycie piwa --> sponsoring?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gul_gul
    Premium Member
    • 2001.02
    • 359

Originally posted by żąleną

Jak to - masz sponsora, czy pijesz coraz gorsze piwo?
    Wciągnął mnie dział 'Browarnictwo amatorskie' - i to bardzo skutecznie.

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Piwofil napisal/a

Tańsze wcale nie musi być gorsze.
      Owszem, ale chyba tylko do pewnej granicy

A za ważenie piwka też bym się z chęcią zabrał... Ile warzeń masz już za sobą? Widać postępy?

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
        ART
        Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
        2025-04-30, 19:49
      • slawekkazek
        Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
        slawekkazek
        Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
        2025-01-18, 11:17
      • ART
        2024.04.06 - aktualizacja oprogramowania
        ART
        Musiałęm wgrać łatki do oprogramowania serwisu.
        Gdyby standardowe funkcje forum nie działały proszę przed zgłoszeniem błędu usunąć pliki tymczasowe z pamięci swojej przeglądarki i spróbować ponownie.
        2024-04-06, 23:23
      • ART
        Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
        ART
        W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
        2020-08-07, 12:09
      • Stolp
        Browar Klasztorny w Kartuzach
        Stolp
        Trafiłem na kilka reklam browaru w Kartuzach, ale na wszystkich występuje on jako przedstawiciel innych browaru. Czy wiadomo coś więcej na temat jego samodzielnej działalności i asortymentu produkcji. W załączeniu reklama oraz pocztówka i zdjęcie z serwisu fotopolska...
        2023-05-26, 23:55
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...