BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Gdzie te kobitki?
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
-
Miasto Partizanske, nie oferuje turystom żadnych uniesień estetycznych, no chyba że ktoś lubi przechadzać się pośród blokowisk. Ale jeśli się jest turystą piwnym, to miejsce będzie warte odwiedzenia, a dokładniej, browar restauracyjny Batak. Jego nazwa odnosi się do wcześniejszej nazwy...
-
Channel: Słowacja
2019-11-28, 21:59 -
-
Kilka dni temu dostałem dwie podkładki z Browaru Buxtehuder które po jednej stronie były takie same natomiast po drugiej miały zamieszczone reklamy. Są to reklamy mercedesa i jakieś innej firmy(obie firmy z tego samego miasta co browar). Jest to ciekawe rozwiązanie dzięki któremu mini browar...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
No dobra. Pomyślałam, że mogłabym zbierać szklanki do piwa (w zasadzie mam już pełną szafkę, ale mam teraz na myśli wynalazki, a nie szablonowe wypusty). Nie kufle, nie lubię kufli (zaraz dostanę burę
) ale szklanki, szklaneczki i kielichy. Nie mam oczywiście zamiaru dążyć do zapchania...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam,
Informuję, że z inicjatywy własnej, Towarzystwa Miłośników Chełmży oraz udziale koniecznych przy tego typu przedsięwzięciach sponsorów wydano książkę mojego autorstwa pt.Chełmżyński Browar "F.W. Wolff Brauerei & Co. - Culmsee" (1880-1919). Jest to mój osobisty ukłon... - Loading...
- Koniec listy.