Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Co do propozycji Pogoniarza, to jestem niechętny - albowiem typując remis, zawsze typujemy właściwą różnicę (i stosunek) bramek, więc automatycznie za trafienie remisu byłyby 3 punkty - co wprowadza nierówność punktacji.
Zastanawiam się również nad problemem meczów przełożonych - obecnie mamy takie dwa: Polonia - Dyskobolia (z I kol. na 23.X) i Legia - Górnik (z VII kol. na 24.X), a pewnie na tym się nie skończy. Chyba można te mecze typować ponownie? Ponieważ nie typowałem I kolejki (zresztą nie tylko ja), czy mimo to mogę typować mecz Polonii z Grodziskiem?
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Zastanawiam się również nad problemem meczów przełożonych - obecnie mamy takie dwa: Polonia - Dyskobolia (z I kol. na 23.X) i Legia - Górnik (z VII kol. na 24.X), a pewnie na tym się nie skończy. Chyba można te mecze typować ponownie? Ponieważ nie typowałem I kolejki (zresztą nie tylko ja), czy mimo to mogę typować mecz Polonii z Grodziskiem?
Osoby które nie obstawiły wyniku jak najbardziej powinny to uczynić.
Ja się podaję do dymisji jako kibic polskiego kopania szmacianki
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
Ponieważ, jak napisałem w innym temacie znikam z pracy na 2 tygodnie i nie wiem jak będzie z dostępem do sieci, pozwoliłem sobie zainaugurować nowy sezon naszej ligi typerów. Wiem, że jeszcze tydzień i mogą nastąpić roszady w składach, ale jakiś tam pogląd już sobie wyrobiłem (który...
Comment