Mnie się śniła dzisiaj praca(ciut nie normalka  ) i było nudno,aż  tam nagle pojawił się facet,którego kojarzyłem,ale nie wiedziałem skąd.Padło w końcu jego nazwisko i okazało się ,że to prezes pewnego
 ) i było nudno,aż  tam nagle pojawił się facet,którego kojarzyłem,ale nie wiedziałem skąd.Padło w końcu jego nazwisko i okazało się ,że to prezes pewnego  browaru w Lwówku.Niestety nie dane mi było porozmawiać i rzec co myślę o jego polityce
 browaru w Lwówku.Niestety nie dane mi było porozmawiać i rzec co myślę o jego polityce  

) i było nudno,aż  tam nagle pojawił się facet,którego kojarzyłem,ale nie wiedziałem skąd.Padło w końcu jego nazwisko i okazało się ,że to prezes pewnego
 ) i było nudno,aż  tam nagle pojawił się facet,którego kojarzyłem,ale nie wiedziałem skąd.Padło w końcu jego nazwisko i okazało się ,że to prezes pewnego  browaru w Lwówku.Niestety nie dane mi było porozmawiać i rzec co myślę o jego polityce
 browaru w Lwówku.Niestety nie dane mi było porozmawiać i rzec co myślę o jego polityce  

.
.

Comment