U mnie kontuzja barku powróciła,kto wie czy to nie bedzie koniec kariery
W przyszły wtorek ide do lekarza
za szybkie i trwałe wyleczenie tej kontuzji, nic więcej nie mogę zrobić...
za szybkie i trwałe wyleczenie tej kontuzji, nic więcej nie mogę zrobić...
z Forumowiczami? oczywiście, jest tylko jedna słuszna, niesportowa odpowiedź
z Forumowiczami? oczywiście, jest tylko jedna słuszna, niesportowa odpowiedź 
Otóż nie kończe ze swoim postanowieniem,ale Bartusia chętnie spróbuje pod koniec lutego
Skandal, muszę chyba zrobić jakiś odwyk od siłowni

Może masz jakiś specjalny zestaw treningowy dla tych co już mają mięśnie i nie chcą, by się one nadmiernie rozrosły podczas ćwiczeń na siłowni? Swego czasu chodziłam na siłownię Morskim Oku w celu zmniejszenia wagi, ale niestety - niedość że jeszcze bardziej wyrobiły mi się muskułki (bo nie można ich raczej nazwac muskułami) to jeszcze ze 2 kg przybyło
i teraz robię sobie przerwę od wszelkich ćwiczeń z hantelkami.
ij dużo wody,2 litry to minimum.Pzdr
Sam mam chwilową (2 tyg.) przerwe w ćwiczeniach ze względu na prace i barki...no i dzisiaj dołożyłem sobie śródstopie prawie je miażdżąc
Tuż przed przerwą zdąrzyłem pobić kolejny rekordzić w wyciskaniu
jeszcze troche i 200% własnej wagi przejdzie....ale nie ma sie co spieszyć.Czuje że stawom ciężko jest sie przywyczaić do coraz większych ciężarów mimo iż mięśnie sie tego domagają.Byle do wiosny

, pytanie mam takie : mam za soba 2 warki z brukitu a teraz postanowilem zrobic 3 (narazie brukity bo brak czasu itp ale coraz bardziej mnie bierze zeby zrobic wkoncu z zacieru , moze kiedys sie uda) wiec tym razem postanowilem postawic na portera z gozdawy i pomyslalem czy moze by...
Comment