Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART

no i ewentualnie (dawno, dawno temu) łatwo przyswajalnym białkiem.
. Jestem na to za chudy. Przez tygodniowy okres ćwiczeń nie miałem czasu na rower. Musiałem więc wybierać między siłownią a rowerem. Więc jak się pewnie wszyscy domyslają wróciłem do mojej "kozy". A co do koksu to jedyne "wspomagacze" jakie biorę podczas jazdy to napoje izotoniczne oraz cukier w kostkach.
Gdy bedziesz mial motywacje to czas sie znajdzie i bedzie co rzezbic...po pewnym czasie.Osobiscie cwicze teraz 3 razy w tyg. tyle ze wyjezdzam do pracy o 6 rano ,a wracam ok19-20 ,a o 22 trzeba isc spac aby rano do roboty pojechac,czasu jest niby malo,ale zawsze cos sie znajdzie.Nie zniechecaj sie
No i zdrowa dieta oczywiście
nieco wzbogacona piwem.
Po jakimś czasie siłownia podupadła, ja przed maturą też czasu nie miałem i się to rozmyło. Ogólnie po latach, gdy były okresy że dość regularnie uprawiałem inne sporty, siłownię traktuję raczej jako ćwiczenia uzupełniające. Tzn oczywiście można to regularnie, jednak dla mnie najważniejsze są sporty gdzie wymagany jest dość stały wysiłek fizyczny. Poza tym ci co ćwiczą to wiedzą - jeśli chodzi o sztangi i tego typu rzeczy, człowiekowi który nie bierze wspomagaczy ciężko jest przeskoczyć pewną barierę, zależną od wagi ciała zazwyczaj. Tak samo jak rzeźbią się mięśnie, to tak na sucho potem już masy i postury się nie nabierze. Niemniej stosunek do tego mam pozytywny i nadal dzięki tym ćwiczeniom moje niektóre partie ciała jeszcze jako tako wyglądają

, ale to wieczorami, a rano chcę popoprawiać to, co psuję wieczorem piwem
, ale to wieczorami, a rano chcę popoprawiać to, co psuję wieczorem piwem
nieco wzbogacona piwem.
nieco wzbogacona piwem.
Ja dziś zamiast Brodway Jazzu zasmakowałam Piltes-u, na których odkryłam (czyt. poczułam) mięśnie miednicy
, ciekawa sprawa
.
, pytanie mam takie : mam za soba 2 warki z brukitu a teraz postanowilem zrobic 3 (narazie brukity bo brak czasu itp ale coraz bardziej mnie bierze zeby zrobic wkoncu z zacieru , moze kiedys sie uda) wiec tym razem postanowilem postawic na portera z gozdawy i pomyslalem czy moze by...
Comment