BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Lokal działa w miejscu dawnej Piwnicy Zamkowej. W poniedziałki, wtorki są zamknięci- pozostałe dni od 10 i weekendy od 12.
Na kranach Raciborskie, Radegast, oraz IPA i lezak z Ostravic, nawet podawany w firmowy szkle. Bardzo ciekawe menu, a większość dań robiona jest na...
Lokal znajduje się w części Rotterdam Noord, blisko Rotterdam Centraal (około 550 m).
Mieliśmy w planie odwiedzić Hoevebrugsche Bierbrouwerij ale tak na dobrą sprawę nie ustaliłem czy ten browarek to kontraktowiec czy też warzy (już, jeszcze, w ogóle?) na własnym sprzęcie,...
Dwa dni zabawy, rozmów i odkrywania, czym naprawdę żyje browar.
Piwo na pierwszym planie – w programie mocna reprezentacja Rzemieślniczej Roboty i kilka strasznych stworów, Więcej na fb
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...