Czas odświeżyć temat. Przymierzam się do zrobienia kat. A i kupna motocykla, mimo że mam zerową wiedzę o motocyklach i zerową smykałkę do majsterkowania. Teraz muszę sobie odpowiedzieć na pytania, jaki motor (turystyczny/cruiser pewnie), jak się nim zajmować, czy naprawdę warto, Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, forom motocyklowym z automatu nie ufam.
Przy piwie o motocyklach
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny zlokalizowany w spokojnej dzielnicy na uboczu biznesowego centrum Quito.
Jest miejscem spotkań młodych i kulturalnych ludzi z wyższych sfer.
Browar założyło dwóch przyjaciół w 2013 roku.
Początkowo mieli dwa tanki fermentacyjne i małą warzelnię...-
Channel: Ameryka Południowa
2020-04-09, 14:53 -
-
od dluzszego czasu obserwuje Forum Browaru i jakos nie moge sobie wytlumaczyc o co chodzi.
A wiec zaczne od poczatku- nie rorumie o co chodzi w zdobywanbiu postöw-dla mnie jest to oczywista zecz -ze jak ktos ma cos do powiedzenia to niech möwi -po co zmieniac nazwe,imie itp w koncu to na to...-
Channel: Przy piwie
-
-
lokal raczej dla wtajemniczonych, jedyny ślad widoczny z zewnątrz to czarna facjata Charlie Chaplina zdobiąca niepozorne wejście na klatkę schodową. Przechodząc przez długi korytarz po drodze mijamy dwie knajpki w piwnicy (piwnie nic ciekawego), i docierami do Charliego. To właściwie taki...-
Channel: Czechy
2007-08-30, 14:16 -
-
Na wylocie z Bojanowa w kierunku na Poznań, przed zieloną stacją benzynową skręcamy w lewo i widzimy drewniany domek o nazwie "Oberża". Ciekawy lokal z kominkiem i małym ogródkiem, choć stracił już na swojej randze. Przesiadują tam głównie panowie z sąsiedstwa. Wielkim szokiem...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Odwiedzając strony internetowej księgarni http://www.merlin.com.pl/
znalazłem książkę "Piwo-na zdrowie" której autorami są Karl-Heinz Ricken i Heike Van Braak.
Książka jest próbą ukazania piwa w każdym możliwym aspekcie: od napoju prowadzącego do nałogu po swoisty typ...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment