BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Owszem, hotel, ale barek w nim też jest.
Gablota przy recepcji nie wygląda obiecująco. Kilka dni temu były tam tylko dwie butelki: Żywiec i Lech (oraz inne, często potrzebne ludziom rzeczy takie jak gumki i Apap na rano ). Natomiast w znajdującym się w pomieszczeniu obok barze sytuacja...
Sprzedam taką oto butelkę z browaru Carl Herden brauerei Schlaney butelka w stanie idealnym, zatyczka porcelanowa cała, gumki brak druty skorodowane. Cena do uzgodnienia, kompletnie nie mam pojęcia ile to jest warte. Dajcie jakieś propozycje cenowe....
A zaczęły się zjazdy od Srebrnej Góry w czerwcu 2001. Poprzedzone długą wymianą korespondencji, obawami, czy sobie przypadniemy do gustu.... przed zjazdem prawie nikt się nie znał (oprócz mnie, bo znałam prawie wszystkich dzięki spotkankom we Wrocławiu na piwku)