Platforma Obywatelska wezwała członków KRRiT do "opamiętania się" i natychmiastowego wycofania niektórych pomysłów zawartych w przygotowanej przez Radę "Strategii Państwa Polskiego w dziedzinie mediów elektronicznych na lata 2005-2020".
Abonament za internet
Collapse
X
-
A szkoda, bo albo nie doczytałeś całości, albo świadomie pominąłeś bardzo ciekawy fragment, a mianowicie taki, że we Francji podobna opłata już obowiązuje, a w Niemczech ma obowiązywać od 2007 r. kilka innych krajów również przymierza się do regulacji tego medium. Nie oceniam tutaj samego pomysłu, tylko zwracam uwagę, że nie jest to nasz rodzimy wymysł.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007"Rzeczpospolita" alarmuje, że być może wkrótce za internet trzeba będzie płacić abonament radiowo-telewizyjny. Tak wynika z dokumentu o mediach przygotowanego przez Krajową Radę Radiofonii i Telewizji...Rada proponuje objąć abonamentem radiowo-telewizyjnym posiadaczy komputerów i telefonów komórkowych UMTS...
Czy jest na świecie drugi taki kraj?
Pytanie pozostawiam bez odpowiedzi
niecała prawda = cała nieprawda.Comment
-
Poprzyj apel o likwidację Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji!
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Znowu te łajzy z TVP kombinują, normalnie to już jest żałosne, będę płacił za abonament za coś czego nie oglądam.
Jestem normalnie za tym, żeby to dziadostwo sobie zakodowali.Comment
Related Topics
Collapse
-
Alkohol: 3% / 8° P / ? IBU
Styl: czeski pils
Chmiele: Saaz
Chyba nie skłamię pisząc, że to jest najlepsze klasyczne lekkie polskie puszkowe/butelkowe piwo, które piłem w tym roku!
Chociaż próbując je z zamkniętymi oczami powiedziałbym że to pełnokrwisty...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-11-26, 20:59 -
-
Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...-
Channel: Czechy
-
-
Marcowe, 14% ekstr., 6% alk.
Aromat - słodowy z delikatnym chlebem, łagodnym karmelem i lekkim kwaskiem, trochę chmielu w tle (masełka nie wyczułem)
Piana - wysoka, dość trwała, dłuższy kożuszek
Barwa - ciemne złoto wpada w bursztyn
Wysycenie - średnie, musujące...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 22:31 -
-
Siema

Raz jeszcze chciałbym poruszyć temat sprzedaży alkoholu przez internet, ale tym razem nie z punktu widzenia polskiego przedsiębiorcy, a zagranicznego.
Polskie orzecznictwo wskazuje na to że rodzimy przedsiębiorca nie może w pełni legalnie sprzedawać alkoholu...-
Channel: Piwo - ogólne
2017-01-21, 11:07 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment