JESTEM wiec mysle, PIJE wiec mam gardlo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Radegast
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.02
    • 1124

UUUps

Siedze we francji a wokol mnie po arabsku cos tam gadaja... no i chcesz mnie zrozumiec
    Chodzilo mi oto, zeby poustawiac wokol jakiegos grona (najlepiej ogniska) beczki w ktorych to cale towarzycho moczyloby sie wedle zamyslu Franciszka Buly, ktory to przypomnial nam CIESLE-naturalnie starajac sie nie utonac
    Taka mala imprezka na poczekaniu-zla?
    Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

• CIESLE
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.03
      • 76

Jest jeden problem .
      Należło by zapwenić grupę wsparcia która udzieliłaby pomocy delikwentowi pokonanemu przez siły natury.
      Ogrzewanie beczek też było by wskazane więc pomysł z ogniskiem jest dobry .
      Tylko ta pogoda jak nie deszcz to wietrzysko jak by sie koń sołtysowi powieśił .

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
        bastion
        Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
        Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
        2022-02-01, 23:22
      • bastion
        Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
        bastion
        Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
        Centrum...
        2025-02-02, 21:53
      • Serokomlak
        Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
        Serokomlak
        Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
        2024-10-27, 01:16
      • heckler
        Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
        heckler
        Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
        2023-07-31, 13:11
      • e-prezes
        Perła, EPA
        e-prezes
        Drugie z nowości/specjalności sezonowych, które wprowadza browar z Lublina. O ile opadł mi zapał do Doppelbocka, choć nadal mi smakuje to już nie brałem w ciemno tego piwa. Znany bloger z Kopyrowa już degustował przede mną, więc wziąłem z pewnymi nadziejami.

EPA, czyli english...
        2024-05-08, 11:26
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...