Wyczytałem w prasie, że w ramach wrocławskiej wymiany nazw ulic pojawiła się ulica Janka Kosa. Aż ciśnie się na usta pytanie, czy była też ul. Marusi?
Prima Aprilis - jak było
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Related Topics
Collapse
-
Na parterze nowoczesnego apartamentowca
, przy głównym deptaku kurortu
, mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Pszeniczne piwo oznaczone 6. Prima aprilis 2011 dostałem od Kambola. Nie wiem jak nazywa się jego browar, wiem jedynie, że uwarzył dopiero kilkanaście warek, ale ta pszenica jest wyśmienita. Smak, aromat, nagazowanie bardzo udane. Szkoda, że tylko jedna butelka.
-
Channel: Piwa z browarów domowych
2011-06-30, 22:00 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Art udał Ci się ten żart prima aprylisowy.
Przy tych naszych nickach czytanych wspak można sobie język połamać. Jak już zauważyła żąleną w temacie samotność w sieci to jak nazwy z jakiś plemion.
Kedizd też całkiem nieżle brzmi, tylko jakimś kebabem mi zalatuje-
Channel: Przy piwie
-
-
A ja zadam Wam pytanie "odwrotne" niż celt_birofil.Czasem uda mi się zrobić komuś psikusa76,47%26Co roku ten sam problem - nikt się nie nabiera :-(8,82%3Nie bawią mnie żarty z innych14,71%5
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment