Nie dojszło. Co, na jeden wieczór przyjeżdżacie tylko???
Może na dwa. Musze grafik z pracownicą ustalić. Ona też ma prawo do zycia i picia. Ja nie chcę być wstrętną kapitalistką A w maju same imprezy mi się szykują.
Ponieważ jako samodzielny specjalista pracuję kiedy trzeba, a 2 i 4 maja nie będzie trzeba, to zapraszam zaprzyjaźnionych forumowiczów od 1 do 6 maja na wypoczyn piwny na wiochę naszą, Piotrowicami zwaną
Wśród atrakcji będą na pewno ja, moje piwo i inni forumowicze
Ponieważ jako samodzielny specjalista pracuję kiedy trzeba, a 2 i 4 maja nie będzie trzeba, to zapraszam zaprzyjaźnionych forumowiczów od 1 do 6 maja na wypoczyn piwny na wiochę naszą, Piotrowicami zwaną
Wśród atrakcji będą na pewno ja, moje piwo i inni forumowicze
13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...
W ramach uszczuplania pokrywającej się kurzem zawartości szafek kuchennych, ogłasza się wielką wyprzedaż szkła piwnego!
Na wydanie jest sporo staroci różnej treści - wszystko od PIĄTAKA!!!
Licytujta, kupujta i ratujta od wylądowania u Janusza i Grażyny na działeczce do sączenia...
Wpadam do BROWARU dopiero od kilku dni a niemal od razu zauważyłem, że jego ozdobą, prawdziwą perłą jest Marusia. Jak na prawnika przystało jest wygadana - ale w bardzo przyjemny sposób.
Otóż nasza Marusia już wkrótce po raz 1000 nada na FORUM jakąś informację - dowcipną i sympatyczną....
Nie wszyscy jeszcze wiedzą, ze Przytułek "U Marusi" został sprzedany i powoli się wyprowadzam. Oblewanie nowego przytułku za jakiś rok, może szybciej, ale będzie to już Przytułek "U Marusi i Slavoya"
A póki co obecny Przytułek trzeba porządnie pożegnać,...
Comment