BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Koledzy Jarka lat 12 powiadają, że mądre kobiety doskonale wiedzą gdzie jest ich miejsce.(...)
I tym cytatem można chyba ten "onetowski" temat zakończyć
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
(nie, nie zgadzam się z tym, ale subtelności tłumaczyć mi się nie chce)
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
(...) (nie, nie zgadzam się z tym, ale subtelności tłumaczyć mi się nie chce)
Leniwcze - do tłumaczenia
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Mowy nie ma. Angaż w tłumaczenie zakłóciłby smętne zwisanie z kanapy
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
(...) smętne zwisanie z kanapy
Więc temat można zamknąć odnalezieniem miejsca dla kobiety
Więc temat można zamknąć odnalezieniem miejsca dla kobiety
Jeśli jeszcze mi w to miejsce puszkę piwa rzucisz, pilota do łapy wsadzisz i włączysz jakiś mecz....
Ot, typowo kobiece potrzeby...
Ja mam tak samo, hurra jestem kobietą !
Bądź z tego dumny. To jest wielki powód
No wiecie co, Kobiety z Poznania, piwo z puszki pijecie? A fuj
A co se będę żałować? Dobra puszka nie jest zła....I najlepiej, żeby jeszcze ciepła była
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Comment