Gratuluje Petrax, też bym chciał mieć takie wyniki. Co prawda z nieoficjalnych źródeł wiem że nie są złe, ale zobaczymy jutro, jak będą oficjalne. A piątek ustny angielski
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Mój młodszy brat, czasami ujawniający się jako Siegfried dostał 4 z polskiego i oznajmił światu, że wszystko jest do (...) i że jest przegranym i takie tam inne. Strasznie zależło mu na 5, żeby nie zdawać ustnej, a tu nici. Jest u nas rodzinna tradycja, ze na maturze z polskiego trzeba napisać coś o Herkulesie. Widać Siegfried napisał za mało i będzie musiał jeszcze raz wykazać się wiedzą o tymże herosie . I tak młody ma niezły układ, bo ma certyfikat z angielskiego i automatycznie odopadła mu matura pisemna i ustna z tego przedmiotu. Teraz z niecierpliwością czekamy na reeplaya z Herkulesa i na geografię.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Widać że forumowa brać ma lepsze oceny z matury od niektórych posłanek. oto ich wyniki z polskiego :
Renata Beger - 2
Danuta Hojarska - 3
Obie panie na drugi przedmiot wybrały geografie ale wyników nie pamiętam.
W tym roku maturę zdawał również Dariusz "Tiger" Michalczewski.
Mój brat, mimo narzekań zdał polski ustny. Tylko na 3, bo nie pytali go o Herkulesa, tylko o Żeromskiego. Młody jeszcze nie ma doświadczenia, bo powinien powiedzieć: "Żeromski, to ogólnie spoko, ale Herkules...". W każdym razie została mu geografia, ale dopiero 1 czerwca.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
A ja mam już komplecik wyników i wykształcenie śtrednie pełne, jest się czym pochwalić:
Polski pisemny - 4
geografia pisemna - 5
angielski ustny - 3
polski ustny - 5
geografia ustna - zwolniony
Pozdraiwam wszystkich maturzystów tegorocznych i tych z ubiegłych lat też
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
1) Co sądzicie o piwach : Sarmanckie Mocne, Tyskie 650 ml, Desperados 580 ml?
Pijam codziennie jedno z tych. Słyszałem, że Desperados jest strasznie chemiczny, a Sarmanckie, którego litr kosztuje tylko 3,25 zł (w Biedronce), też mi się wydaje podejrzane....
Bieżąca ankieta oraz artykuł "Od tradycji do współczesności czyli próba diagnozy aktualnego stanu polskiej kultury ludowej" opublikowany w Gadkach z Chatki - Pismo Folkowe, "Nr 50 (1/2004)" natchnął mnie do napisania poniższych paru słów.
Witam forumowiczów.
Nazywam się Jarek, mam 18 lat (rocznikowo 19), w tym roku zdaję maturę. Ze względu na swój młody wiek mam mały staż "piwny", ale jeszcze wiele kufli złocistego napoju przede mną
Będę starał się udzielać na forum, jak znajdę czas to z pewnością...
Sprzedam Złoty medal z Monachium jaki zdobył browarek TYSKIE. Tyskie zdobyło ten medal w 2005 w corocznym rozdaniu GRAND PRIX: The brewing industry international lawards, sprawdź jakie jeszcze światowe marki znalazły się w tym wybitnym gronie. Medal jest z czystego złota pr. 999,99 a jego waga...
Comment