Nigdy dotąd nie interesowały mnie kamery, zawsze wolałem robic zdjęcia, ale chyba wkrótce będę musiał zaprzyjaźnić się z tego typu sprzętem. Moją uwagę zwrócił niedrogi (na allegro ok. 550 zł) samsung VP D371, ale martwi mnie brak wyjścia USB, które pewnie przydaje się przy zrzucaniu na cd/dvd. Nie mam jednak o kamerach specjalnie pojęcia i nie wiem na co zwracać jeszcze uwagę, więc liczę na Wasze sugestie.
kamera cyfrowa
Collapse
X
-
W przypadku takich kamer złącze USB wykorzystywane jest do podłączenia kamery do komputera w celu wykorzystania jej jako WEB-kamery.
Do zrzucania nagranych filmów na dysk komputera wykorzystywany jest złącze DV ( inne nazwy tego interfejsu to FireWire lub ieee 1394). Po przegraniu danych na komputer możliwy jest ich montaż i kompresja do żądanej postaci.
Jeżeli kamera jest w dobrym stanie to cena jest atrakcyjna. Za podobną dwa lata temu okazyjnie zapłaciłem 1400zł
Related Topics
Collapse
-
Wyczaiłem na alegroszu taki kocioł z kega, co myślą bardziej doświadczeni piwowarzy, warto to brać czy raczej się nie sprawdzi?
https://allegro.pl/oferta/keg-50l-z-...ce-14834254448-
Channel: Sprzęt
-
-
Nadszedł czas, żeby pochwalić się owocem prawie rocznej pracy nad naszym (moim i kolegi) "automatycznym" kotłem zacierno-warzelnym. Na tę chwilę zrobiliśmy 3 sztuki (dwie 25 i jedną 35l). Teoretycznie można by powiedzieć - kolejny klon braumeistera. I w sumie jeśli chodzi o zasadę...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...-
Channel: Czechy
-
-
Kiedy wejdzie się do lokalu koło południa, nieco zaskakuje tłumek nienagannie ubranych pań i panów ( o pozostałych 35 płciach nie wspominając) z zacięciem pałaszujących zawartości talerzy. To czas lunchu, gdzie pracownicy okolicznego Mordoru, posilają się przed kolejnymi godzinami wpatrywania...
-
Channel: Ukraina
2020-01-07, 23:39 -
-
Temat jest nie piwny, ale przy piwie można pooglądać.
Zastanawiam się czy macie jakieś linki do kamer interaktywnych ?
Ja czasami z nudów (najczęściej w pracy) lubię sobie popatrzeć na coś co widać w kamerach przekazujących swój sygnał w sieci, moimi ulubionymi są kamery...-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment