Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Tester nicków

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Łódź, Piotrkowska 301/A, Ogrody Geyera, Alembik
    ART
    Na końcu Piotrkowskiej coś nam się ciekawego trafiło - Alembik.

Nocowaliśmy niedaleko, wybór był między Alkofazą, Alkoholami za grosze i podobnymi, więc przytulności może nie oczekiwaliśmy a tu takie wygodne fotele, dywany itepe. Można odpłynąć

W jednym...
    2025-03-23, 22:34
  • Prusak
    Browar Opolski / Piwo z Żuka, Lotny Żuk Opolski
    Prusak
    Kooperacja, która zaowocowała piwem zaklasyfikowanym jako Double Dry Hopped Pils.
    E: nie podano
    A: 5, 2% obj.
    Chmiele: Saaz, Iunga, Nelcon Sauvin
    Zapach; mocno chmielowy, ziołowo-sosnowy, z nutą mineralną i jakby ziemisto-winogronową, co wąchałem kilkakrotnir, by upewnić...
    2024-11-19, 20:06
  • darekd
    Hösl Mitterteich, Mein Zoigl
    darekd
    Browar z bawarskiego Górnego Palatynatu, który słynie z Zoigli, niefiltrowanych piwach warzonych w browarach komunalnych (czyli wspólnych dla warzących w nim rodzin z danej miejscowości).
    Takim browarem Hösl, ale nie przeszkodziło mu nazwać swojego kellera: "Communbräu-Zoigl",...
    2023-06-25, 00:21
  • bastion
    Ukraina, Mikuliczyn, Hruszewskowo 89a, Pivovarnia Girskie.
    bastion
    Browar Motruk który działa w Mikuliczynie już dłuższy czas, osiągnął spory sukces. Na własne oczy widziałem jak całe autobusy wycieczkowe zwalają się do niego, wynosząc w petkach chyba setki litrów piwa i kwasu.
    Ciężko było się wstrzelić w czas gdy będzie bardziej pusto. Droga...
    2022-10-04, 21:26
  • otvirak
    Hurbanovo, Zlatý Bažant, špeciál Hurbanovská IPA
    otvirak
    Nie wiem, czu pivko było opisywane, ale ponieważ po kliknięciu na listę piw otrzymałem komunikat "Service Unavailable", to opisuję, co następuje:
    - po pierwsze primo : nie przepadam za wynalazkami typu IPA, AIPA, NE IPA i podobnymi. Kupiłem pivko na Słowacji (lub w Słowacji) bo...
    2022-08-02, 20:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...