Słuchajcie, jakaś granda - zniknęła spora część Warszawy, na przykład:
Zythum - ostatni post - 20.12.2006
Iron - ostatni post - 26.12.2006
Małażonka - ostatni post - 1.01.2007
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....
Też się zastanawiałam, ale bałam się spytać. Może Irony zaangażowały Zythuma do opieki nad Zythumem...
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....
Zythuma z Miłką i Igorem widziano ostatnio w Bierhalle tydzień temu w poniedziałek
Od 10 dni mój ziomek arcy nie napisał ani jednego posta. Zaczynam się martwić bo przez ten okres powinien spoko 300 postów natłuc. Obstawiam 3 możliwości:
-wyrzucili Go z roboty i teraz nie ma czasu
-polityka i sprawy życiowe Go nie interesują już i się wypisał z forum
-śmiga po alpejskich stokach na snowboardzie
Pewnie to się wkrótce wyjaśni. Ja mu życzę aby to był pkt 3. Jakoś tak pusto i nudno się zrobiło bez Niego. Jak to się człowiek szybko przywiązuje do ludzi .
Ostatnia zmiana dokonana przez mr-perez; 2008-01-03, 18:31.
Przez ostatnich 10 dni wędrowałem w różnych prywatnych i urzędowych sprawach po kraju, zdążyłem zachorować i prawie wyzdrowieć, a wszystko to przy mocno ograniczonym dostępie do sieci.
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
Comment