BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
Minibrowar z Budapesztu. Chyba jedni z najbardziej eksperymentujących ekip na Węgrzech.
Jednak nie udało mi się kupić tych piw, na których mi zależało. Może zatem część tych piw to jednorazowe/sezonowe wypusty. ...
Posiadam używany zegarek z logo TYSKIE, jest uzywany obecnie nie chodzi (wyczerpana bateria), w dobrym stanie, limitowana seria, nie były dostepne w wolnej sprzedaży, dodatkowo posiadam kpl. podstawek pod kufle typu VIP, korkowe ze zloconymi brzegami w gustownym drewnianym opakowaniu logo Kompani...
Witam, mam na sprzedaż kilka sztuk zegarków Lecha (starsze logo) zegarki wykonane są bardzo solidnie, z pasekiem, zapinane na rzep, nie były używane. Ponadto mam zegarek Tyskiego firmy Pierre Ricaud zegarek jednak nie wygląda jak piwny gadżet gdyż na tarczy nie ma żadnego loga ani napisu, logo...