Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Czy Browarbizowicze to oszołomy?

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• heckler
    Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
    heckler
    Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
    2025-06-27, 11:57
  • darekd
    Mad Scientist, Tokyo Lemonade
    darekd
    http://madscientist.hu/en/termek/tokyo-lemonade/

Minibrowar z Budapesztu. Chyba jedni z najbardziej eksperymentujących ekip na Węgrzech.
    Jednak nie udało mi się kupić tych piw, na których mi zależało. Może zatem część tych piw to jednorazowe/sezonowe wypusty.
    ...
    2019-10-24, 20:39
  • maree21
    Sprzedam zegarek TYSKIE
    maree21
    Posiadam używany zegarek z logo TYSKIE, jest uzywany obecnie nie chodzi (wyczerpana bateria), w dobrym stanie, limitowana seria, nie były dostepne w wolnej sprzedaży, dodatkowo posiadam kpl. podstawek pod kufle typu VIP, korkowe ze zloconymi brzegami w gustownym drewnianym opakowaniu logo Kompani...
    2004-08-26, 09:53
  • barosz
    Sprzedam zegarki Lecha, Tyskie, szklanki Becks'a
    barosz
    Witam, mam na sprzedaż kilka sztuk zegarków Lecha (starsze logo) zegarki wykonane są bardzo solidnie, z pasekiem, zapinane na rzep, nie były używane. Ponadto mam zegarek Tyskiego firmy Pierre Ricaud zegarek jednak nie wygląda jak piwny gadżet gdyż na tarczy nie ma żadnego loga ani napisu, logo...
    2008-11-11, 17:44
  • Alphonse
    Mechanizm licytacji Allegro
    Alphonse
    Witam,
    opiszę moją sytuację jako Kupującego:
    1. Jest wystawiony przedmiot w normalnej aukcji, licytacja od 10 zł.
    2. Licytuję, podając kwotę 150 zł.
    3. Jestem jedynym licytującym, wygrywam aukcję i mam do zapłaty 10 zł.

Pytanie:
    Czy Sprzedający...
    2007-12-03, 23:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...