Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

MR PEREZ Typer Show 2010/2011

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    MR PEREZ TYPER SHOW - 2009/2010
    Ahumba
    Jak się człowiek spieszy, to.....

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2009/2010 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.

2. Na tydzień- dwa przed pierwszym udanym kopnięciem futbolówki w sezonie,...
    2009-06-30, 18:19
  • Ahumba
    Typery 2007/2008
    Ahumba
    REGULAMIN FORUMOWEJ ZABAWY W TYPOWANIE WYNIKÓW MECZY EKSTRAKLASY PIŁKI NOŻNEJ

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2007/2008 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został...
    Tak i mimo to chcę się bawić
    72,00%
    36
    Niech się bawi małpa w czerwonym, ja nie mam zamiaru
    8,00%
    4
    Dopiero jak Misia zamkną
    20,00%
    10
    2007-07-14, 20:55
  • Ahumba
    MR-PEREZ TYPER SHOW
    Ahumba
    REGULAMIN MR-PEREZ TYPER SHOW

(co na czerwono w regulaminie jest nowe)

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2008/2009 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.
    2. Na tydzień-...
    2008-07-19, 17:05
  • Ahumba
    Typery - OE 2006/2007
    Ahumba
    REGULAMIN FORUMOWEJ ZABAWY W TYPOWANIE WYNIKÓW MECZY EKSTRAKLASY PIŁKI NOŻNEJ

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2006/2007 należy wybrać wśród uczestników zabawy klienta, zwanego dalej „mistrzem ceremonii” (zał. Nr 1) , który za absolutną darmochę...
    tak i mimo to chcę się bawić
    74,07%
    40
    spieprzaj dziadu
    25,93%
    14
    2006-07-21, 17:42
  • Ahumba
    Przymiarki do nowej edycji typerów
    Ahumba
    Kończy się już męczarnia naszych kopaczy, później najlepsi z najgorszych męczyć się będą na boiskach niemieckich i gdzieś w sierpniu znów pewnie ruszy ligowa karuzela.
    W tak zwanym midzyczasie niektórzy będą urlopować.
    Dlatego już dziś przedstawiam propozycję "leguraminu"...
    2006-04-29, 20:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...