Już pożegnania nadszedł czas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cordel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1087

Uprzejmie informuję, iż będę nieobecny na forum w dniu dzisiejszym i w dniu jutrzejszym w godzinach bliżej nieokreślonych Jadę sobie do Krakowa na koncert, no i cóż, ciężko by mi było zabrać ze sobą komputer Trzymajcie się!
    "Mam powody
    Powstrzymywać się od wody.
    Od wody mnie w brzuchu kole:
    Pijam tylko alkohole."
    Jan Lemański

Comment

• Cordel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1087

Dziesięć minut po wysłaniu tego posta ubrałem się i szybko spakowałem. Dotarłem na dworzec pół godziny przed czasem. Sprawdziłem, czy mam pieniądze, bilet, dokumenty. Miałem. Wsiadłem do pociągu rozgościłem się w przedziale, przywitałem z miłym staruszkiem, który co, jak co zwie się Adam Michnik. Posiedziałem jeszcze chwilę, kiedy ten pan rzekł do mnie, iż w radiu podano właśnie wiadomość, że koncert został odwołany, a ja mu wyglądam na metalowca i powinienem się szybko zbierać, bo pociąg zaraz odjeżdża. Wybiegłem, gdy ten ruszał. Zadzwoniłem do Mystic i dowiedziałem się, że koncert odwołany i na dzisiaj nie wiadomo, kiedy się odbędzie. Fart, jeszcze raz fart, że wysiadłem
      "Mam powody
      Powstrzymywać się od wody.
      Od wody mnie w brzuchu kole:
      Pijam tylko alkohole."
      Jan Lemański

Comment

• marcopolok
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 2339

No to tradycyjnie w tym temacie, żegnam się z forum na kilka jesienno zimowych miesięcy.
        Oczywiście wyjazd nie oznacza definitywnego zerwania z forum bo postaram się uczestniczyć w w kilku spotkaniach forumowych.
        Ale na internet niestety Esperal

Pozdrowienia i do "napisania" wkrótce
        bez brody...

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
          Bosman, Kronenbourg 1664 Blanc
          Javox
          Już dość dobrze znane "białe" piwo warzone w Szczecinie.

Zawartość alko 5.0%

Puszka 500 ml

Piana - więcej na początku potem grubsza warstwa.
          Lacing - trochę było
          Gaz - średni
          Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy....
          2025-05-30, 20:19
        • bastion
          Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
          bastion
          Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
          Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
          2023-01-18, 22:08
        • ART
          OneMoreBeer.pl
          ART
          Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.

Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.

Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.

No i u nas coś nie idzie ...
          2025-03-16, 00:10
        • grzechu84
          POZEGNANIA NADSZEDL CZAS
          grzechu84
          Witam! ja troszke chyba nie na temat. Otóż sprawa jest prosta. Mój pobyt na tej stronie dobiegł końca. napewno nie odczujecie żadnej straty. Mam dużo roboty i coraz rzadziej zaglądam na BROWAR.BIZ. Tak więc życzę przyjemnego forumowania i powodzenia! POZDRAWAIM
          być może zajrzę tu...
          2003-10-29, 19:11
        • Serokomlak
          Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
          Serokomlak
          Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
          Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
          2024-11-03, 01:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...