Co się stanęło?
Wypijemy między innymi Dobre Mocne Polskie i Mocne Dobre-to grzech?Książęcego niestety nie ma ni oczywiście Wrocławskiego.
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia-jestem pod ogromnym wrażeniem.Wasze zdrówko
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2003-12-12, 22:45.
Wszystkiego najlepszego! Niestety opijam Twoje zdrowie tylko piwem przemysłowym, ale myślę, że mi wybaczysz. Jutro, na pewno wypijemy Je Szwejkiem. Pamiętamy o piwie z Częstochowy.
Pudlarz napisał(a) Wszystkiego najlepszego wszystkim Jubilatom trzynastego (szczęśliwy dzień) i do tego w sobotę.
Pomimo tego ze nasz Kolega Riko mial juz urodziny 11 to wlasnie dzisiaj je odprawuial i wlasnie wröcilem do domu -jezeli narobilem duzo Bledöw to prosze o wybaczenie bo juz kilka butelek jest poza mana,.Wszystkiego najlepszego Wszystkim Solenizantom
Małażonka napisał(a) P- Oset! Spóźnione, ale bardzo serdecznie piwne życzenia: kupy nowych żelaznych zbiorów i oczywiście smacznego piwka. Twoje zdrowie!
I ja dołączam do życzeń Małejżonki, a ponadto pociechy z Audioli i policjantów (jeśli odpukać byś miał z nimi się spotkać) czułych na Twój urok osobisty
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
A ja chciałam złożyć życzenia urodzinowe dzisiejszym Jubilatom. Widzę, że nie wszyscy z nich mieli okazję tu zaistnieć, a być może z okazji swojego święta wejdą na Forum i się ucieszą. A jak się ucieszą, to może się ujawnią i będą tu częściej? Na zdrowie!
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Comment