Przypominm Tobie trudne dziecko które zadaje dużo dużo banalnych pytań ?? Takich jakie to potrafią zadawać dzieciaki ?
Lepiej się zapytać niż udawać mądrego i wyjść potem na głupca udając znawcę. A dzięki tym moim pytaniom i odpowiedziom (Twoim również) jestem coraz mądrzejszy. Tylko kiedy dorosnę nie wiem. Więc proszę Czes o jeszcze cierpliwości a wyrośnie ze mnie nie lada pociecha. (Ale sobie wlałem - piwa)
NoLeafClover życze Tobie coraz większej produkcji, więcej zwolenników Twego piwa, coraz większego doświadczenia, poprostu piwnych dni. A teraz wychylę za Ciebie jedno a zaraz za nim następne Aaaaaa zapomniałem o . Baw sie dobrze dzisiejszego wieczoru
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Jak się to czyta to aż mnie ciarki przechodzą. Kraina miodem i mlekiem i przede wszystkim piwem płynąca. Dzięki serdeczne wszystkim.
I jak tak wszyscy pili za moje i Maji zdrówko to dziś pewno niezły kac. A na kac najlepsze piwo
Zatem
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Comment