Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Cyrkonio i Pinio74 - najlepsze (nie mam dzisiaj sił na wymyślne życzenia więc krótko)
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Cyrkonio - spóźnione, ale szczere, jak tylko skorpion skorpionowi może złożyć , życzenia, oby Ci nigdy jadu nie zabrakło
Wszystkiego naj, pysznego piwka, zdrowych sierściuchów i czego sobie tylko zamarzysz.
Twoje . A do życzeń dołączam
P.S. Życzenia oczywiście składam także w imieniu Asi, Elzy, Fantasi i Hermana
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-10-31, 15:58.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Niestety moje podziękowania będą prawdopodobnie moim ostatnim postem na dość długi czas. Idąc śladami Żąleną, muszę się chyba odciąć na jakiś czas, żeby dokończyć, albo napisać od podstaw pewną głupią prace. Mam nadzieję że pisanie będzie mi dobrze szło i za jakiś czas pojawie się.
Póki co ....... wypijcie czasami jakieś dobre piwo za powodzenie moich trudów
P.S. Kulminacja trudów będzie prawdopodobnie (na dzień dzisiejszy) w Łodzi, więc mam nadzieję że w drodze powrotnej do Olsztyna uda się wtedy zorganizować jakieś ostre świętowanie w Stolycy
Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia (na forum i pw) - jesteście super
Chciałbym także złożyć życzenia:
Cyrkonii - powodzenia w pisaniu pracy i szybkiego powrotu do nas
Iommi - zawsze dobrego piwka i dobrej muzyki
Wasze zdrówko
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Comment