Dziękuje ślicznie za życzenia, te urodziny mają dla mnie bardzo specjalne znaczenie. Poza tym dostałęm piękne prezenty, całą skrzynkę różnych niemieckich piw więc na pewno będe dalej Piwofilem
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Piwofil napisał(a) Dziękuje ślicznie za życzenia, te urodziny mają dla mnie bardzo specjalne znaczenie. Poza tym dostałęm piękne prezenty, całą skrzynkę różnych niemieckich piw więc na pewno będe dalej Piwofilem
Najlepsze życzenia z okazji urodzin i nie przemęcz sie za bardzo opróżniając tą skrzyneczkę
W tym miejscu i czasie chciałbym podziękować Wszystkim co o mnie pamiętali.
Akurat większy czas swoich urodzin spędziłem w pracy. Oczywiście wychylam Wrocławskiego Fulla .
Marusia też mam nadzieję, że uda nam się niedługo wypić piwo na żywo .
Łubu Dubu niech żyje nam Prezes Naszego Klubu, Niech Żyjeeee Naaaam!!!
To śpiewałem ja alph, junior member.
Według tego co się ukazuje na początku, ART i hacklberg się nam dziś urodzili. Obu urodzonym oraz ich rodzinom i bliskim serdeczne życzenia.
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Comment