Mnie ten Rycerz (Rycerzyk) się spodobał. Wszak walczymy o dobre piwo a z drugiej strony jeszcze nie jsteśmy tak silni.

maskotka Browaru

Collapse

X
- 

To inaczej miało być, przyjaciele,
 To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
 Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
 Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
 Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
 Królowie banków, fabryk, hut
 Tym mocni są, że każdy kradnie
 Bogactwa, które stwarza lud.
- 

też bym przy.... z rycerzykazythum napisał(a)
 Mnie ten Rycerz (Rycerzyk) się spodobał. Wszak walczymy o dobre piwo a z drugiej strony jeszcze nie jsteśmy tak silni. Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM! Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
 "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
 do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
- 

No, rycerzyk faktycznie niezły, a Zythum to fajnie powiązał z naszym "powołaniem" To chyba pierwsza propozycja, która naprawdę mi się spodobała w tym temacie To chyba pierwsza propozycja, która naprawdę mi się spodobała w tym temacie  Comment
- 

Jestem za.
 I jest to też taki ciekawy przypadek, że zgadzam się z zythumem  Comment
Related Topics

Collapse

- 

Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu... Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu...
- 

Stosunkowo niedawno otwarty Stosunkowo niedawno otwarty 

Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...- 
							Channel: Pomorskie
 2025-07-06, 13:18
- 

- 

Na kranach piwa browaru Dziki Wschód. Pojawi się między innymi premiera: Pastry Sour z truskawką i proseco, klasyka też się pojawi Na kranach piwa browaru Dziki Wschód. Pojawi się między innymi premiera: Pastry Sour z truskawką i proseco, klasyka też się pojawi- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2025-02-08, 21:10
- 

- 

Z okazji urodzin BSM zaprasza na zwiedzanie browaru! Z okazji urodzin BSM zaprasza na zwiedzanie browaru!
 Ale nie jest to zwykła wycieczka po naszym browarze tylko wycieczka, po której zapraszamy Was na degustację aż 3 piw! ...- 
 2025-07-27, 11:38
- 

- 

Kolejne kranoprzejęcie w tym miejscu. Tym razem na kranach Browar Gzub i Harpagan Kolejne kranoprzejęcie w tym miejscu. Tym razem na kranach Browar Gzub i Harpagan- 
 2025-07-25, 09:43
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment