Impreza przy pięciu piwach ? To jednak prawda, że w branży piwnej nastał kryzys.
A czy wg Ciebie dobra impreza to hektolitry piwa i staropolski opój??
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Nie, nie to jest snus. Snus to tytoń w woreczkach, wkładany między dziąsła a wargę. Jest bardzo popularny w Szwecji i krajach ościennych. Tabaka jest w mniejszych opakowaniach.
Twój,
początkujący tabaczarz
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Właśnie ! Jak człowiek się dobrze nagrzeje to zabawa jest znakomita. Chociaż słyszałem, że podobno są ludzie którzy potrafią się świetnie bawić przy dwóch piwach albo wogóle bez alkoholu. Ale tacy ludzie sa jak kosmici - wszyscy o nich słyszeli ale nikt ich nie widział.
Przynudzacie że hej. Ja na imprezach licealnych łoiłem wódę i jabole, wy też pewnie święci nie byliście ani nie jesteście. Nie tak dawno Becik pisał, że mu czasem cała Żołądkowa Gorzka wejdzie, a Seta na zlocie w Zwierzyńcu bez udziału wódki miał dobrze pod deklem, więc nie udawajcie tu, chłopaki, PARP-owców, bo i tak nie uwierzę.
Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi: - garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł - drewniana warząchew (łyżka) 10 zł - śrutownik stołowy 200 zł - chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł - refraktometr 0-40°Brix'a...
Sprzedam zestaw na start, większość sprzętu z zestawu startowego z Twojego Browaru, historia: 3 warki.1. Fermantator z kranikiem 33 l
2. Fermentator z rurką 33l
3. Aerometr
4. Łyga
5. Środek do dezynfekcji ok. 50 % opakowania
6. Filtrator z oplotu
7. Jodowy...
Comment