schab po kowalsku

Collapse

Related Topics

Collapse

- 

Zastanawiam sie. A może by tak utworzyć nowy dział na forum. Tylko nie wiem czy powinien nazywać się: sex przy piwie, sex po piwie, piwo po seksie, a może....sex w piwie Zastanawiam sie. A może by tak utworzyć nowy dział na forum. Tylko nie wiem czy powinien nazywać się: sex przy piwie, sex po piwie, piwo po seksie, a może....sex w piwie ... ...- 
							Channel: Przy piwie

- 

- 

Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie. Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie. 
 Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...- 
							Channel: Śląskie

- 

- 

I znów ciekawa potrawa na bazie schabu. Przepis jest dla 4 osób I znów ciekawa potrawa na bazie schabu. Przepis jest dla 4 osób

Składniki:
 - 4 kotlety schabowe bez kości;
 - 25 dag małych pieczarek;
 - 10 dag żółtego sera;
 - 4 ząbki czosnku;
 - 2 szklanki bulionu (najlepiej grzybowego);
 - pół szklanki...- 
							Channel: Kulinaria

- 

- 

Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma. Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma.

Sama...- 
							Channel: Dolnośląskie

- 

- 

Obiadek z dnia dzisiejszego: Obiadek z dnia dzisiejszego:

SKŁADNIKI (na 4 osoby):
 - 0,33l ciemnego piwa ( u mnie tobył heban);
 - 1 mała bułka;
 - po 2 żółte, czerwone i zielone papryki;
 - 0,5 kg mieszanego mielonego mięsa;
 - 2 jajka;
 - sól;
 - pieprz;
 ...- 
							Channel: Kulinaria

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Toż to przecież najprzyjemniejsze rzeczy w życiu, no może poza ***** (autocenzura)
 Toż to przecież najprzyjemniejsze rzeczy w życiu, no może poza ***** (autocenzura) 
Comment