BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kapslowany przecier pomidorowy
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Michelada pale ale 12 4,3
Tytułem wstępu, michelada to "moje zimne piwo" a w składzie ma być sól, tequila i tabasco. Dodatek soku pomidorowego to już Michelada con clamato albo Chavela. Dodatkowo do Chaveli używa się piwa jasnego, a do Michelady ciemnego.
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-21, 11:36 -
-
Witam, suszone pomidory robie już od kilku lat. Moge szczerze przyznac ze sie w nich zakochałem, zjadam je wzasadzie odrazu po przygotowaniu! dlatego podaje poniżej szczegółowy przepis, uzupełniony także o wskazóki i ciekawostki znalezione gdzieś w sieci a także własne doświadczenia....
-
Channel: Kulinaria
-
-
Browar z Londynu
Tropical IPA, 6,3% alk.
Chmiele: Columbus, Bravo, Ekuanot, Idaho 7, Sabro, HBC638
https://beavertownbrewery.co.uk/prod...45092811637035
Aromat - przecier z owoców tropikalnych (przede wszystkim melony, mango),...-
Channel: Anglia
-
-
Browar w Piemoncie na zachód od Turynu.
Piwo ma być inspiracją belgijskim blondem. Ciekawostką jest dodatek skoncentrowanego soku z fig.
19% ekstr.
7% alk.
20 IBU
Aromat - słodkie owoce (mi skojarzyły się ze słodkimi morelami, ale mogą być...-
Channel: Włochy
-
-
przez ojca Wernera przywizione, z dużą dozą ostrożności wychylone. Choć Dadek szczęścia nie miał do innych piw na miejscu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%C5%9Bwidnicka
z Rogasiem biedy...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-12-27, 23:48 -
- Loading...
- Koniec listy.