Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 19:59
  • mj_p
    ciągle 6 Blg - czy powinieniem to butelkować?
    mj_p
    Witam,
    mam wątpliwość i liczę tu na Waszą pomoc:
    prawie 2 tyg. temu zacząłem robić swoją pierwszą warkę z zacieraniem - bez konkretnego przepisu, użyłem surowców, które miałem: słód piz, chmiel w granulacie goryczkowy i drożdze S04.

Odstawiając ją do fermentacji...
    2010-01-28, 01:06
  • Fender
    Wrocław, Bogusławskiego 3, Luz Blues Pub
    Fender
    Witam,

odkryłem ostatnio zdaje się zupełnie nowy pub we Wrocławiu - Luz Blues - pod tzw. nasypem kolejowym przy ul. Bogusławskiego (na rogu z Zielińskiego). Mają dosyć ciekawy wybór piw, głównie z Czech, ale także Belgii. Nic z dużego koncernu i aż 10 kranów więc jest...
    2014-10-04, 17:38
  • johnyKMSA
    Witam piwoszy!
    johnyKMSA
    Witam serdecznie

Po prawie roku odkrywania sceny kraftowej w końcu rejestruję się na tym forum . Fejs co prawda jest całkiem fajnym medium informacyjnym w temacie piwa, ale wiedzy i znajomych w temacie piwa nigdy miało .
    Piwo sączę prawie codziennie, głównie polskie...
    2014-07-15, 13:15
  • Cordel
    ART, mam pytanie!
    Cordel
    Zakładam nowy temat, gdyz nigdzie indziej nie znalazłem miejsca w którym mógłbym zadać me pytanie
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Tak wiec jest taka sprawa:
    Załóżmy, że jest dzisiaj dzień 21-12-2001 i w browarze...
    2001-12-21, 16:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...