Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 18:59
  • Fender
    Wrocław, Bogusławskiego 3, Luz Blues Pub
    Fender
    Witam,

odkryłem ostatnio zdaje się zupełnie nowy pub we Wrocławiu - Luz Blues - pod tzw. nasypem kolejowym przy ul. Bogusławskiego (na rogu z Zielińskiego). Mają dosyć ciekawy wybór piw, głównie z Czech, ale także Belgii. Nic z dużego koncernu i aż 10 kranów więc jest...
    2014-10-04, 16:38
  • ZeR3F
    Cześć
    ZeR3F
    Jestem Łukasz i mieszkam w Cynkowie w województwie Śląskim. Jeszcze piwa nie warzę tylko czekam na mój zestaw startowy z Browamatora.
    Zaciekawienie piwowarstwem domowym zaczęło się u mnie w księgarni, kiedy przeglądając książki kucharskie znalazłem książkę "Domowe warzenie...
    2014-11-30, 21:47
  • mj_p
    ciągle 6 Blg - czy powinieniem to butelkować?
    mj_p
    Witam,
    mam wątpliwość i liczę tu na Waszą pomoc:
    prawie 2 tyg. temu zacząłem robić swoją pierwszą warkę z zacieraniem - bez konkretnego przepisu, użyłem surowców, które miałem: słód piz, chmiel w granulacie goryczkowy i drożdze S04.

Odstawiając ją do fermentacji...
    2010-01-28, 00:06
  • zgroza
    Opat pieprzowy w Krakowie
    zgroza
    Czy ktoś widział pieprzowego Opata w Krakowie ostatnio?
    2011-07-25, 22:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...