Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 19:59
  • Cordel
    ART, mam pytanie!
    Cordel
    Zakładam nowy temat, gdyz nigdzie indziej nie znalazłem miejsca w którym mógłbym zadać me pytanie
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Tak wiec jest taka sprawa:
    Załóżmy, że jest dzisiaj dzień 21-12-2001 i w browarze...
    2001-12-21, 16:43
  • Cooper
    West Kerry, Winter Ale
    Cooper
    Po opisywanym tutaj niedawno Riasc Black wynika że jest to drugie sezonowe piwo z tego browaru tej zimy. Co ciekawe wynika że też ciemny ejl.

PIANA: trwała, lekki brązowy odcień. Dobrze służy jej upływający czas gdyż ładnie pokrywa powierzchnię piwa. Dosyć drobna.

NAGA...
    2015-01-01, 16:23
  • zgroza
    Opat pieprzowy w Krakowie
    zgroza
    Czy ktoś widział pieprzowego Opata w Krakowie ostatnio?
    2011-07-25, 23:23
  • armagoddamnmothafuckingeddon
    Witam serdecznie.
    armagoddamnmothafuckingeddon
    Witam jako piwo-(i nie tylko piwo)-lubna przedstawicielka płci pięknej z krainy syfem, deszczem i bezrobociem, ale także alkoholem płynącej i chociaż bardziej z nudów niż z jakiejkolwiek innej przyczyny się tu rejestruję, to liczę na miłe znajomości i poszerzenie wiedzy dotyczącej tegoż...
    2011-04-25, 18:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...