Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kiriwina
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.12
    • 8

Witam

Witam,

Postanowiłam i ja się przedstawić. Jestem typową "świeżo nawróconą" (jakieś dwa lata temu może) na piwa "inne niż koncernowe" i poszukiwanie nowych smaków. Forum przeglądam od dawna i nieco onieśmielona znawstwem stałych bywalców trochę się wahałam zanim napisałam pierwszego posta. Jak każdy amator jednak zaczęłam się uczyć eksperymantując i robiąc błędy, czyli pisząc bloga i próbując wypowiadać się na forum. Mam nadzieję że będzie mi wybaczony brak wiedzy - staram się ciągle ją poszerzać
    http://chmie-love.blogspot.com/
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 13181

Witaj. Życzę dużo ciekawych pomysłów w pisaniu bloga

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj na forum i baw się tu dobrze

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Fajny blog. Masz niezły styl i spore obeznanie w temacie. Powodzenia!

Comment

Related Topics

Collapse

• Raciborz
          Labska Stezka rowerowa w Czechach i browary przy niej
          Raciborz
          No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
          2019-08-29, 13:05
        • kamyczek77
          Zaczęłam od podstaw
          kamyczek77
          Wczoraj zaczęłam mielić słód.Zastosowałam zwykły młynek do kawy z lat 70'(moc-1 silna kobieca ręka).Ma to być piwo pszeniczne,jak już zmielę to sie będę martić o kadzie filtracyjne i.t.p.
          Mielenie wcale nie jest trudne,a i słód nie jest taki twardy jak sądzilam z wypowiedzi...
          2003-03-13, 13:03
        • ancie
          Ale uciecha :)
          ancie
          Emocje są - nie da się zaprzeczyć. Dlatego po trzech warkach postanowiłam przelać je na tenże elektroniczny papier i szanowne forum.

Zachęcona licznymi hasłami typu " Robienie piwa jest łatwe!", postanowiłam samodzielnie uwarzyć piwo. Nie byłam pewna, czy ta zabawa...
          2006-05-22, 20:36
        • gramofonomanka
          browar leśny w Sobótce - pierwsze kroki
          gramofonomanka
          pierwsze koty za płoty, wczoraj moja pierwsza warka poszła do butelek, nie obyło się bez przygód ale mam nadzieję, że coś z tego będzie...

Swoje piwowarskie doświadczenie postanowiłam rozwijać powoli krok po kroku. Zaczęło się od degustacji . Chcąc dowiedzieć...
          2009-05-16, 21:27
        • Agatka1410
          Prośba o pomoc dla taty po udarze ...
          Agatka1410
          PROŚBA O PRZEKAZANIE DAROWIZNY

Witam Serdecznie,

Tata miał udar niedokrwienny, prosto po wypisie ze szpitala trafił do ośrodka rehabilitacyjnego niestety jego stan nie był dobry i po trzech dniach został wypisany do domu. Postanowiłam ćwiczyć z nim w domu i pomimo tego...
          2013-12-18, 10:55
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...