Witanko wszystkim - amatorsko zajmuje się wyrobami mięsnymi jako zdrowa żywność, aktywnie działam na forum braci wędzarniczej. Teraz chcę i stąd czerpać wiedzę na temat warzenia browarków tymbardziej że zaczyna się sezon letni i spozycie tegoż boskiego trunku wzrasta z każdym dniem
witanko
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Świeżo otwarty mikrus o zawrotnym wybiciu 0,5 hl w centrum Baru. Na kranie dziś 4 rodzaje (IPA, NEIPA, wiedeńskie, monastyrskie [pół]ciemne), spożycie przed lokalem, warzenie na górze.
Uwaga polityczna: lokal prowadzony przez rosjan. ...-
Channel: Czarnogóra
-
-
Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu
) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...
-
Channel: Czechy
-
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni... -
Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
Kilkanaście kilometrów...1 Photo-
Channel: Ukraina
2021-04-21, 21:23 -
-
Czy ktos zna jak rozlad sie spozycie piwa miedzy poszczegolne marki w Polsce pd-wsch (albo ktorejs z jej czesci)???
Co pije sie tam najchętniej (jakie piwo) pod budka z piwem???
Pozdrowienia i dzieki z góry
receptor-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.