Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nin
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.06
    • 1

Witam

Lubię piwo, piję piwo i wspieram męża w warzeniu piwa w domu ku uciesze naszej i wszystkich dookoła;

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
    dadek
    Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
    2024-09-16, 23:54
  • dadek
    Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
    dadek
    W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
    2022-10-21, 02:12
  • ART
    Zaoranie branży sklepów specjalistycznych
    ART
    Obecnie w Opolu, mieście wojewódzkim, został 1 sklep (niesieciowy) który ma jakąś ciekawszą ofertę piwną. Nie wiem jak długo, bo ceny piw kraftowych są tam na poziomie knajpianym. I jak bardzo darzę go sympatią i wspieram portfelem, to ten ma swoje granice.

Strasznie mnie wk****...
    wczoraj, 10:33
  • etman
    Piwowar nr 54
    etman
    W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...
    2025-09-25, 23:46
  • darekd
    Windsor & Eton, Specifically Pacific
    darekd
    Browarek z Windsoru działający od 2010 r.

https://www.webrew.co.uk/

Pale Ale na nowozelandzkich chmielach

4,6% alk.

Aromat - głównie chmiel z tonami cytrusów i białych owoców typu winogron, renkloda
    Piana - zwarta, trwała, zostaje na szkle...
    2025-08-27, 22:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...