Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nin
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.06
    • 1

Witam

Lubię piwo, piję piwo i wspieram męża w warzeniu piwa w domu ku uciesze naszej i wszystkich dookoła;

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
    dadek
    Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
    2024-09-17, 00:54
  • dadek
    Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
    dadek
    W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
    2022-10-21, 03:12
  • e-prezes
    Kosowo, Prisztina, Fazli Grajqevici 4a, Soma Book Station
    e-prezes
    W sumie zmierzałem do innego lokalu, a zbłądziwszy szukałem jakiegoś z Sabaja IPA i tak przypadkiem trafiłem tu gdzie i tak miałem w awaryjnym planie kiedyś dotrzeć. Murowany parterowy domek, obrośnięty bluszczem w zadrzewionym ogródku. Na środku lokalu wyspa-bar, dookoła stoliki, patio....
    2019-06-26, 20:28
  • darekd
    ReCrft, West Coast IPA
    darekd
    Pod tą nazwą świętochłowicki browar wypuścił chyba już jakieś piwo, ale w tym wypadku chodzi o:
    piwo uwarzone według receptury Fabiana Wojciecha - zwycięscy konkursu "Warzymy z ReCraftem 2025" organizowanego we współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Piwowarów Domowych oraz...
    wczoraj, 23:56
  • AdamKowalski34
    Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
    AdamKowalski34
    Cześć,
    Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
    Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
    Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
    2025-06-09, 06:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...