Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam PrzemasBDG

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 24%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• PrzemasBDG
    BWŚBW PUNXBROWAR czyli BydgoskoWarszawskoŚwiekatowskiBrowarWłasny
    PrzemasBDG
    Witam.
    Jestem zdeklarowanym amatorem piw wszelakich. Do tej pory konsument ze złotą kartą lojalnościową wszystkich okolicznych sklepów z piwem, zarówno w pobliżu zamieszkania jak i na wyjazdach
    Po wielu latach picia tego co stworzył ktoś inny, postanowiłem "wypić piwo,...
    2013-07-10, 12:03
  • beaviso
    Hrubieszów, Dwernickiego 4d, Browar Sulewski
    beaviso
    Browar Sulewski odwiedziłem wkrótce po jego otwarciu, 10.09.2013. Z tej wizyty stworzyłem recenzję na portal Gastronauci.pl, którą tutaj przytaczam - i zachęcam do wizyt. Piwo bardziej dla zwolenników chmielenia. Hrubieszów = chmiel, Zamość = słód, tyle w skrócie. Bardzo ciekawe piwo Dunkel...
    2013-10-24, 01:18
  • konio
    piwko
    konio
    Po przeczytaniu artykułu w gazeie (nie pamiętam jakiej) o warzeniu piwa w domowych warunkach (i ilościach) decyzja była krótka - czemu nie spróbować można i przy minimalnym nakładzie finansowym - bo gdy nie wyjdzie i sie zrażę to strata minimalna- Postanowiłem zostać jak ja to nazywam browamatorem....
    2002-05-18, 17:46
  • popek888
    temperatura przechowywania piwa
    popek888
    Witam wszystkich Piwowarów oraz osoby zainteresowane tematem piwa
    Na początek wszystkch gorąco pozdrawiam, i z góry dziekuje za wyrozumiałość i poświecony czas na przeczytanie tego posta.
    Do tej pory wszystkie nurtujące mnie problemy związane z ważeniem piwa udawało mi się...
    2010-06-14, 15:38
  • adamszerszen
    Jak szukać wspólnika do założenia mikro browaru?
    adamszerszen
    Poszukuje osoby która byłaby zainteresowana we wspólnej inwestycji - mikro browar.
    Ja bym się zajął bardziej sprzedażą i marketingiem (w to jestem dobry) a partner ważeniem i wszystkimi rzeczami związanymi z produkcją. Poinformujcie na jakim portalu mógłbym dać takie ogłoszenie...
    2013-08-07, 15:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...