Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• rostpyvo
    2019.09.14 - Ukraina, Lwów - giełda kolekcjonerska
    rostpyvo
    Witam Towarzystwo po latach nieobecnosci. Lwow w tym roku znow organizuje coroczna ukrainska gielde. Odbedzie sie 14. wrzesnia od 10 po 20 godzine czasu ukrainskiego. Miejsce: Pzredsiebiorstwo wyzywienia studentow Politechniki Lwowskiej, ul. Karpinskiego (ukr. Karpinskoho), 8. To niedaleko od dworca...
    2019-03-12, 07:27
  • heckler
    Březí, Hlavní 49, Březácký minipivovar Sup
    heckler
    Březí to niespełna dwu tysięczna wioska położona tuż przy granicy z Austrią i oddalona o parę kilometrów od Mikulova. Dojeżdżając do wioski mijamy pobliskie pagórki obsadzone winoroślami.
    W tejże właśnie wiosce od 2016 roku jako piwowar domowy zaczął warzyć piwo Rostislav...
    2019-03-08, 06:51
  • dadek
    Łódź, Narutowicza 7/9, Browar Warkot / Klubopiwiarnia
    dadek
    Zawitaliśmy do Łodzi 3.02.2018 na dość smutną okoliczność zamknięcia najdłuższej tramwajowej linii podmiejskiej do Ozorkowa i jej odnogi do Zgierza (45 i 46). Stypa gdzieś się musiała odbyć, ekipa miała chęć na dobre czeskie piwa, a ja przypomniałem sobie że przecież Klubopiwiarnia...
    2018-02-04, 19:45
  • Daniel89
    KupimyKlub - ciekawa akcja
    Daniel89
    za www.wiadomosci24.pl
    autor: Jakub Gemel

"KupimyKlub.pl - Razem to możliwe

Nowa inicjatywa w Polsce, mająca na celu zgromadzenie sympatyków piłki nożnej, którzy chcą zostać współwłaścicielami klubu piłkarskiego oraz mieć wpływ na najważniejsze...
    2008-09-06, 15:55
  • boloney
    Cześć i czołem
    boloney
    Cześć wszystkim,

Mam na imię Mikołaj, pochodzę z wielkopolskiego Śremu a od ponad 5 lat przebywam na studencko-zawodowym wygnaniu w Poznaniu. Piwem interesuję się od lat a rejestrację tutaj traktuję jako kolejny, naturalny krok w rozwijaniu tegoż zainteresowania. Mam też nadzieję,...
    2016-01-17, 17:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...