Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć ;)

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• georgeko
    Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
    georgeko
    Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
    2020-06-16, 10:41
  • Dreamer
    Burning Sky, Saison à la Provision
    Dreamer
    styl: saison
    alk. 6,7%

Burning Sky to stosunkowo młody craft brytyjski, ale o mocno ugruntowanej pozycji, często zaliczany do grona najlepszych, najbardziej godnych uwagi. Tajemnica sukcesu tkwi w osobie założyciela i jednocześnie piwowara - Marka Trantera. Mark to jedna z...
    2016-05-11, 10:38
  • brooda
    Problem z ... kolegą
    brooda
    Witajcie.
    Mam nietypowy problem.

Jak wytłumaczyć koledze z którym warzę, że 5 dni na cichej (AIPA, 13Blg) to nieco za mało?
    Zeszło do 3 - 3,5 Blg, bulga może co 20 min , więc granaty tutaj nie są silnym argumentem. Według wersji kolegi, butelkowanie miałoby...
    2015-01-01, 14:16
  • Dreamer
    Höhn, Görchla
    Dreamer
    zaw. alk. 4,8%, but. 0,5 (z porcelanką)
    zakupione na miejscu, w browarze

Jedyne piwo browaru restauracyjnego Höhn z małej wioski Memmelsdorf, położonej na wschód od Bambergu. O browarze już pisałem na forum, mają też swoją stronę w sieci a piwo, które warzą to niefiltrowany,...
    2006-06-05, 23:48
  • Rude_Boy
    Dzieńdobry, cześć i czołem
    Rude_Boy
    Witam !
    Pora wyjść z cienia. Dziś jest dobra okazja do przywitania się - pierwsza rocznicza pobytu w Browar.biz . Przez ostatni rok nie udzielałem się zbytnio, czytałem i oglądałem najlepszy polski portal piwny, będąc dumnym z bycia jego użytkownikiem. Dowiedziałem się wiele, poznaje...
    2005-09-01, 12:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...