Witam Forumowiczów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alkoflora
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.03
    • 19

Witam Forumowiczów

Z racji posiadania sklepu alkoholowego (z całym przekrojem alkoholu) w Kaliszu, głównie będę się udzielał w dziale Piwo – Gdzie / Sklepy z piwem w wątku "Kalisz, Zamkowa 14, Alkoflora" aby w naszym rejonie rozwijać dostępność ciekawych piw . Pozdrawiam wszystkich. Marek Strzelkowski.
    www.facebook.com/Alkoflora
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19352

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alkoflora
    (...) rozwijać dostępność ciekawych piw . Pozdrawiam wszystkich. Marek Strzelkowski.
    i krzewić piwną edukację wśród piwnego plebsu
    Tak trzymać!

Comment

• dominik_walkowiak
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.10
      • 335

Witamy w gronie

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
        ART
        Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
        2025-09-20, 10:16
      • Fader25
        Szukam browaru do uwarzenia 10hl piwa
        Fader25
        Cześć wszystkim,

Szukam browaru, który byłby zainteresowany uwarzeniem piwa kontraktowego w ilości 10 hektolitrów.

Czy ktoś z forumowiczów prowadzi browar albo może polecić miejsce, które podejmie się takiego zlecenia przy tej skali produkcji?

Pozdrawiam...
        2025-07-30, 20:57
      • plr78
        Identyfikacja butelki
        plr78
        Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
        2025-07-15, 07:07
      • e-prezes
        Perła, Janosik
        e-prezes
        Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
        2024-08-28, 19:02
      • Grzegorz_D
        Witam wszystkich forumowiczów.
        Grzegorz_D
        Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
        2018-09-23, 22:03
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...