BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...-
Channel: Browary polskie
-
-
KSIĘGA PIW I BROWAROW POLSKICH
Tadeusz Kaczmarek - autor
Zdzisław Zając - recenzent
337 stron, twarda okładka
Wydawca: "BC" Warszawa tel 840-53-20 ul. Promenada 23
Zawiera obraz polskich piw i browarów z I kwartału 1994 roku.
Dużo etykiet...2002-06-01, 19:41 -
Hej,
Działający od około 5 tygodni sklep z alkoholem regionalnym wszelkiej postaci. Oczywiście najbardziej interesuje nas regionalne piwo, więc przechodząc do tematu jest go tam całkiem sporo i ponoć ma być coraz więcej.
Pan z obsługi powiedział że w chwili...-
Channel: Małopolskie
-
-
Witam, po tegorocznym zlocie w Oleśnicy i ja wpadłem w trans
Obecnie jestem winiarzem, zaczynam przygodę z miodosytnictwem iii właśnie z piwowarzeniem :P (wszystko oczywiście amatorsko)
Już szykuje sobie większe miejsce na produkcję ... I zaczynamy ...
...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Cześć.
ostatnią warkę, którą tydzień czasu trzymałem w fermentacji burzliwej przelałem (bez osadu drożdzy - sam płyn) do gąsiora na fermentacje cichą.
Moje pytanie brzmi, czy to, że bulgotanie rurki fermentacyjnej raz na ruski rok jest poprawne? Piwko stoi...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.