Cześć i czołem, od niedawna lubuje się w piwach rzemieślniczych, stąd moja obecność na forum, do zobaczenia w tematach o piwie!
Czołem
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 17:23 -
-
Już po raz drugi na olsztyńskiej plaży miejskiej odbędzie się Olsztyński Festiwal Piw Rzemieślniczych.
Atrakcje:- 18 browarów
- 2 producentów cydru
- 11 foodtrucków
- wspaniali piwowarzy domowi z Warmińsko-Mazurskiego oddziału terenowego Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych
2018-08-27, 12:59 -
Sklep przy drodze do Krakowa. Widać go po żółtym balonie z napisem jak w tytule. Trzeba zjechać w boczny zjazd, bo wejście jest od parkingu w bocznej uliczce.
Przeważnie czynny od 12 do 20, w weekend trochę specyficzniej, niedziela nieczynna.
8 kranów z piwem do petek (14-20...-
Channel: Małopolskie
-
-
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
-
To pierwsza tak obszerna publikacja poświęcona w całości Piwu Grodziskiemu – jedynemu w pełni rodzimemu stylowi piwnemu w Polsce. Autor książki, Witold Wieczorek, zgromadził imponującą ilość źródeł historycznych, obejmujących ponad 700 lat tradycji grodziskiego piwowarstwa. Uzupełnił...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment