BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Ahoy wszystkim.
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Hej, hello, Ahoy czy jak tam wita sie bractwo piwne :]
Cos o mnie ?? hmmm To tak:
Obecne zamieszkanie Beja - Portugalia
Zainteresowania (poza obalaniem kolejnych butelek zlocistego trunku):
- kompy
- technika
- filmy
- muza
...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Knajpka z trzema kranami, na jednym z nich jest Żywiec Porter za 4,50 zł/0,3l. Na pozostałych dwóch Heineken i Miłosław Pilzner w takiej samej cenie/objętości. Upss, przepraszam, Heniek jako produkt premium jest w 0,25l
Bistro znajduje się tuż obok Rynku, naprzeciwko domu...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Witam!
Dziwne, że wcześniej tutaj nie trafiłem bo piwo to moje hobby i pasja. Co o mnie, zamieszkuje tereny małopolski (Olkusz) ale grasuje też po śląsku no iz niejednego kufla piłem
Moja przygoda z piwem zaczęła się już dość dawno temu, moim pierwszym niekwestionowanym faworytem...
-
-
-
Jak widzicie, kolejna osoba przypłynęła do waszego portu!

Mam na imię Marcin, a szerzej piwem zacząłem interesować się dopiero na początku tego roku. No, może nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, bo z początku sprowadzała się zaledwie do czytania artykułów, oglądania...
-
-
-
Andrzej z Wrocławia. Jestem miłośnikiem piwa, ale nie zbieram etykiet piwnych tylko bilety komunikacji miejskiej. Jak wiadomo birofilowie w większości maja bilety a bileciarze maja etykiety i spotykamy się na giełdach piwnych i wymieniamy. Ja własnie mam dużo etykiet piwnych i z chęcią wymienie...-
-
- Loading...
- Koniec listy.