Witam wszystkich forumowiczów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ol_pi
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.09
    • 1

Witam wszystkich forumowiczów

Na forum trafiłem szukając wiadomości o piwie z małych browarów. Takiej też wiedzy będę nadal poszukiwał. Interesuje mnie to, na które piwo zwrócić uwagę, a które omijać z daleka.
    Do tej pory próbowałem "na ślepo". Teraz mogę się wspomóc opiniami kolegów z forum.
    Wasze zdrowie
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Życze miłych doznań

Comment

Related Topics

Collapse

• Darek1985
      Projekt Poznań piwo
      Darek1985
      Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie, dołączyłem do Was bowiem będę poszukiwał doświadczonego piwowara do pewnego projektu w Poznaniu. Nie wiem gdzie mogę wystawić takie ogłoszenie - nie chciałbym Was spamować. Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie cenne rady i opinie!
      2019-11-26, 18:46
    • Fader25
      Szukam browaru do uwarzenia 10hl piwa
      Fader25
      Cześć wszystkim,

Szukam browaru, który byłby zainteresowany uwarzeniem piwa kontraktowego w ilości 10 hektolitrów.

Czy ktoś z forumowiczów prowadzi browar albo może polecić miejsce, które podejmie się takiego zlecenia przy tej skali produkcji?

Pozdrawiam...
      2025-07-30, 21:57
    • plr78
      Identyfikacja butelki
      plr78
      Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
      2025-07-15, 08:07
    • Pancernik
      Niemcy, Bayreuth, St.Nikolausstrasse 25, Becher Bräu
      Pancernik
      Podobno to najstarszy browar restauracyjny w Bejrucie .
      Sympatyczny nieduży trochę dziwny budynek, położony poza głównym szlakiem turystycznym miasta (w zasadzie na uboczu).
      W tej okolicy Niemcy nie wyglądają na kraj zamożności i porządku, czasem widać śmieci, czasem cuchnie...
      2025-06-30, 12:23
    • Grzegorz_D
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Grzegorz_D
      Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
      2018-09-23, 23:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...